Hoe zou je willen dat jouw leven eruit zag als alles mogelijk was?

Als alles mogelijk was…. was dat maar waar! Dat alles mogelijk was! Hoor jij het stemmetje in je hoofd nu zeggen…

Wat als ik jou zeg dat inderdaad alles mogelijk is! Welke versie wil jij zijn in dit leven? Een doodgewone unicorn of een CRAZY GLITTER ONE <3

Ik kies zelf voor de laatste, en dat zie je ook wel aan mijn net wakkere, stralende gezicht! Want ondanks dat ik net wakker en aangekleed deze foto nam, had ik bij het opstaan de intentie uitgesproken: LET TODAY BEGIN AND BE FUCKING AWESOME!

Kiezen voor positiviteit, in gedachten en in handelen is niet altijd voor iedereen weggelegd. Je straalt namelijk 9 van de 10 keer als je mensen tegenkomen 🙂 Wat maakt dat nou uit, denk je nu? De mensen die hier (nog) niet klaar voor zijn, die voelen zich door jou positiviteit, jou innerlijke lichtje, aangevallen. Bij hun is het ego-stemmetje heel sterk aanwezig en deze houdt stevig grip op hun dmv drama, pijn enz… Zij zijn als het ware verslaafd aan pijn & verdriet.

Wanneer jij, met jou stralende innerlijke lichtje, bij hun in de buurt komt, voelen zij zich bedreigd. Omdat jij hoogstwaarschijnlijk een spiegel voor hun bent, die laat zien hoe je positief in het leven kan staan, ondanks wat je in je leven (narigheid) hebt meegemaakt!

Het kan dan zelfs zo zijn dat zij de rug naar je toe zullen keren. Blijf stralen en stuur hun alleen maar liefde & licht. Weet dat het niks over jou zegt, alleen dat jij je licht laat schijnen en niet iedereen weg is gelegd om deze te (kunnen) ontvangen.

Die wat het wel kunnen ontvangen groeien met jou licht, jou kracht, jou liefde, geluk en overvloed mee. Overvloed in denken, om te kunnen zien dat wel degelijk alles mogelijk is wat je maar wilt en wenst in je leven. En ik blijf stralen want er zijn zoveel mogelijkheden voor mij die ik met beide handen aanpak en waar ik ook voor kies om naar te kijken. Dankbaar voor mijn mooie t-shirt wat afgelopen weekend op mijn pad kwam! Die mij ook weer inspireert en motiveert om te blijven stralen.

Be amazing, always! Love your journey through life and learn from every lesson that life throws at you! It’s always a lessen that will help you grow and be amazing! 

 

Always be an Amazing Unicorn Prinsss

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *