Onze kinderen hebben niks aan ons…

onze kinderen hebben niks aan ons Prinsss

De afgelopen weken word ik flink geconfronteerd met heftige emoties en gedachten. Ik merk onrust, onvrede en frustraties in mijn lichaam en geest.
Wanneer ik deze gevoelens ervaar, weet ik ook dat er weer een mega verandering zit aan te komen. Wist jij dat hevige onrust gepaard gaat met een groei spurt? Dat deze onrust en frustratie jou ertoe aanzet om veranderingen door te voeren in je leven? Of wist je dat nog niet? Komt dat even goed uit dat ik hier nou over ga schrijven!

2 weken geleden kreeg ik namelijk een mail van mijn advocaat met de vermoedelijke datums waarop de inhoudelijke zitting zal gaan plaats vinden. Dat haalde bij mij meteen een gevoel van onrust omhoog. Ik wil namelijk gebruik maken van mijn spreek recht, alleen komt het nu wel heel dicht bij! Sinds dat moment loop ik continu in mijn gedachten te malen….. Wat ga ik zeggen, durf ik dat wel te zeggen… En omdat ik in mijn gedachten vasthing, kwamen ook de nodige frustraties bij mij omhoog. Nu is het logisch dat het onrust oproept, het is ook niet niks waarin ik mij bevind. Alleen is het wel zo dat dit alles niet definieert wie ik ben! Naast deze situatie, hoor ik te genieten van mijn leven en ben ik mama van het mooiste meisje van de wereld! <3

Zij is mijn motivatie om goed te zorgen voor mezelf! Om oplettend te zijn en als ik mezelf hierin verlies, wat ook wel eens gebeurd, dan trekt zij meteen aan de bel! Zij is mijn spiegel die me meteen laat weten dat ik in mijn gedachten loop rond te spoken. Want als ik niet lekker in mijn vel zit, of loop te spoken in mijn gedachten… Dan is zij de meest verschrikkelijke horror versie van zichzelf die er bestaat! Voor mij dan op dat moment, hihi En mijn dochter kan me wel spiegelen, zij is echter niet mijn therapeut! Daarom ga ik geregeld naar een eigen therapeut die me mij de nodige inzichten geeft. Ik volg meerdere coaching programma waar ik mega door groei. Deze helpen mij om dicht bij mezelf te blijven. En als jij goed voor jezelf zorgt, draagt dit meteen bij aan meer liefde tussen je kinderen, familie, vrienden. collega’s enz….

Door een heftige situatie kan je de diepere verbinding met jezelf even los gelaten hebben. Weet dat dat normaal is! Ik zweer daarom op therapie! Deze kan mij laten inzien wat ik misschien op dat moment niet zie. Of dat ik het wel weet maar toch nog een extra bevestiging nodig heb. Het is een must om geestelijk onderhoud te hebben! Je gaat toch ook sporten om lichamelijk in conditie te blijven. Ons brein, zou het nummer 1 orgaan moeten zijn dat goed onderhouden wordt omdat het bijdraagt aan geluk! Wanneer jij dat doet, veranderd jou hele zijn. Geluk, voorspoed, rust, vrede, liefde en vertrouwen is dan waarmee je overspoeld raakt en verslaafd aan wordt <3

www.prinsss.nl/all-inclusief

Liefs Tamara <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *